به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مر کز کرمانشاه بهمن صحرایی با اشاره با راهاندازی سامانه ویژه ثبتنام و صدور پروانه موکبداری
گفت: با توجه به شرایط ویژه پیش رو، از هموطنان عزیز و هیئتهای مذهبی که توان اجرایی مشارکت در فیض میزبانی از زائران اربعین را دارند، درخواست میکنیم تا هرچه زودتر به سامانه www.mokeb.org مراجعه و اقدام به ثبتنام کنند.
وی با تأکید براینکه ساماندهی و صدور مجوز موکبها با ستاد عتبات عالیات استان است گفت: هر فردی که در استان کرمانشاه بخواهد موکب پذیرایی یا اسکان برپا کند باید از ستاد عتبات مجوز بگیرد.
صحرایی با بیان اینکه مردم، خیران و هیتهای مذهبی با همت بیشتری نسبت به سالهای گذشته از موکبهای ایرانی حمایت مالی و پشتیبانی کنند افزود:اربعین حسینی حرکتی کاملاً مردمی است و تمام هزینههای انجام شده در برگزاری آن از سوی مردم تامین میشود.
وی گفت: بازگشایی مرز به طور قطع موجب افزایش تردد زوار از استان خواهد شد و در سالهای گذشته در ایام اربعین شاهد تردد ۳ میلیون زائر در مسیرهای رفت و برگشت خود از استان کرمانشاه به عتبات عالیات بودیم.
صحرایی با بیان اینکه هیچ یک از دستگاههای دولتی حق برپایی موکب اربعین حسینی را ندارند گفت: تمامی نهادها و مجموعها باید برای برپایی موکبهای مردمی تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از سیاستهای اساسی ما در ایام اربعین این است که زمینه وحدت هرچه بیشتر کشور عراق و ایران را خدمترسانی به زائران فراهم کنیم عنوان کرد: موکبهای ایرانی باید در کنار موکبهای عراقی قرار بگیرد تا زمینه دوستی و برادری بیشتر از گذشته فراهم شود.
صحرایی با بیان اینکه موکبداران کرمانشاهی باید به سمت استقرار موکب به صورت دائمی در کشور عراق و مسیرهای تردد زائران بروند بیان کرد: ستاد عتبات عالیات استان به موکبهای که به صورت دائمی در کشور عراق برای ایام اربعین راهاندازی میشوند در خرید زمین و تأمین مصالح مورد نیاز کمک خواهد کرد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه افزود: برنامهریزی شده ۱۰ موکب عراقی در داخل کربلا و پنج موکب از استان کرمانشاه در مرز خسروی و مسیر راه تردد زائران مستقر شود.
صحرایی گفت: پیاده روی اربعین در حقیقت یک قدرتنمایی از جهان اسلام علیه استکبار جهانی است و دشمن از جهانی شدن این حرکت و رویداد عظیم فرهنگ هراسان است و همه باید زمینههای وحدت جهان اسلام را در این رویداد فراهم کنند.